søndag 19. april 2015

Ny bok

Nå har jeg begynt på en ny bok som da heter "Katakombens hemmelighet" som er skrevet av Tom Egeland (55) og er utgitt i 2013 av Aschehoug.

Handlingen i denne boken foregår til nå, bare i Roma, Roberts mor er arkeolog og tar han med til Roma for å granske i en katakombe altså en gammel gravplass. Robert interesserer seg veldig for det moren arbeider med og vil gjerne hjelpe til, men etter Roberts første tur ned i katakomben fikk han øye på et spesielt symbol, men da han prøvde å vise det til moren og de andre arkeologene fikk han beskjed fra guiden Umberto at dette var arbeid for voksne og at barn ikke skulle være der. Etter at han ble kastet ut av katakomben hadde han god tid, han bestemte seg for å finne ut hva dette symbolet betydde på egen hånd og med det bevise for de voksne at han var ikke bare et barn.

Til nå liker jeg boken veldig godt, den er kjempe spennende og den anbefales på det sterkeste.



1 kommentar:

  1. Fin presentasjon om hva som er utgangspunktet for denne boka. Den kan virke gåtefull og mystisk, men det får jo fortsettelsen si noe mer om etter hvert som du leser. Et spennende bokvalg! Flott at du ser ut til å like boka godt!

    SvarSlett